Only the Truth

Dea Meitry: ahahaha ada ya
alx aaa: i’m such a stalker, haha, menyelidiki sampai hal sekecil itu
Dea Meitry: you’re the biggest fan of him, jadi wajar saja

You, one of my best friends of all time, to back me up, to show what I’ve done wrong, to bring a hidden fact to my senses, to make me feel much better about my idiosyncrasy and sins, to never ever judge.
Our 9 years were never futile.

Serious Talk (?)

A (18:39:19): sepertinya gw suka lo
A (18:39:27): baru sih lex, paling baru 2 hari yg lalu
B (18:39:40): lah kok bisa
A (18:41:20): i enjoy hanging out around you
A (18:41:42): don’t you?
A (18:41:48): don’t you like hanging out around you?
B (18:42:12): i’ve been hanging out around myself for too long i’m getting sick of it
A (18:42:36): maybe you should hang around your old self
A (18:42:45): the self that got me fall for you
B (18:43:15): don’t you fall for me now?
A (18:43:36): ah, you know me too well

Bad, Sad Intention

fo_at_thedecaydance (29/07/2010 22:37:58): people are full of shit lex, except us and our parents and our relatives
al_rhiannon (29/07/2010 22:38:06): oh jadi maksudnya sebenernya gw ga pantas di-nice-in
fo_at_thedecaydance (29/07/2010 22:38:08): teori sendiri
fo_at_thedecaydance (29/07/2010 22:38:20): bukan gitu
fo_at_thedecaydance (29/07/2010 22:38:26): tapi apa lo mau org baik ke lo cuma karena ada maunya??
fo_at_thedecaydance (29/07/2010 22:38:28): nah kan
fo_at_thedecaydance (29/07/2010 22:38:28): dilemma
fo_at_thedecaydance (29/07/2010 22:38:33): dilbapa
al_rhiannon (29/07/2010 22:38:44): ada orang yang baik karena emang dasarnya baik
fo_at_thedecaydance (29/07/2010 22:39:02): kayak gw
fo_at_thedecaydance (29/07/2010 22:39:07): dasarnya baik
fo_at_thedecaydance (29/07/2010 22:39:16): tapi suka ada org yg buang sampah di puncak gw
al_rhiannon (29/07/2010 22:39:36): yaudah terserah lo deh
fo_at_thedecaydance (29/07/2010 22:40:21): haha
fo_at_thedecaydance (29/07/2010 22:40:36): ga ada ya org yg mau memanipulasi conversation bersama lo selain gw
fo_at_thedecaydance (29/07/2010 22:41:34): because i know what you are
fo_at_thedecaydance (29/07/2010 22:41:38): and i know how to treat you
fo_at_thedecaydance (29/07/2010 22:41:54): that is why, if i want to crush you, i could
fo_at_thedecaydance (29/07/2010 22:41:58): i’m sorry

Convo

He : lo tau ga sih kalo selama ini orang-orang itu menganggap lo sebagai orang yang sangat jauh dan unreachable?
He : dan tiap gw ngobrol bareng mereka lalu ngomongin lo, rasanya kayak ngomongin suatu myth
He : makanya tuh tiap lo muncul, mereka heboh kan
She : haha iya
She : gw sepertinya memang sedang menempatkan diri gw di mata orang-orang pada tahap itu
She : tahap di mana gw cukup dekat untuk tidak dilupakan, tapi cukup jauh untuk ga di-take for granted
She : it just happened naturally
She : to make me feel safe
She : and maintain the level of my distrust